Jugend ”The mothership”

Robert’s Coffee Jugend – nautiskelijan keidas

Joko olet tutustunut kahvinautiskelijan ykköskohteeseen, Robert’s Coffee Jugendiin Helsingin Pohjoisesplanadilla? Astu sisälle ja olet hetkessä kuin toisessa maailmassa: Lars Sonckin suunnittelemassa upeassa jugendtilassa. Sisustimme parisataavuotiaan kaunottaren tunnelmalliseksi kahvilaksemme alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen. Upottaudu muhkeaan nojatuoliin ja nauti urbaanin olohuoneemme ajattomasta tunnelmasta ja herkullisista hetkistä aamusta iltaan.

Robert’s Coffee Jugendissa leijailee aina kutkuttava tuoksu, sillä valmistamme melkein kaiken tarjoiltavamme itse. Meillä on oma pieni gourmet jäätelötehdas, joka takaa tuoreet ja suussasulavat gelatot. Meillä on slow bakery, jonka kiviarinauunissa paistamme juureen leivottua leipää. Tai ehkä haluat maistaa tarkoin kehittämäämme, maailman parasta korvapuustia? Piipahtaa meille töiden jälkeen lasilliselle.

Aamiaisbuffet tarjoillaan

Arkisin klo 8.00-10
ja viikonloppusin 10-12. 
10,50€

Lounasbuffet arkisin klo 11-14. 12,90€

Robert’s Coffee Jugendissa on toimiva ja tunnelmallinen kabinettitila vuokrattavana yksityistilaisuuksia varten.

Tilasta aukenee viihtyisät näkymät Pohjoisesplanadin vilinään. Kabinettitila on ihanteellinen 30 hengen käyttöön, mutta sopii hyvin myös pienempiin tai hieman suurempiinkin tilaisuuksiin, riippuen tilaisuuden luonteesta. Vuokraan sisältyy valkokangas, videotykki tai iso näyttö. Tila soveltuu erinomaisesti niin perhejuhlien, kuin kokouksienkin järjestämiseen. Laadukkaat ja tuoreet tarjoilut tilaisuuksiin hoituvat omasta keittiöstä ja kahvilastamme, jotka suunnittelemme toiveidenne mukaisesti. Jugendin upeaa ja historiallista pääsalia, entinen pankkisali on mahdollista vuokrata myös kokonaisuudessaan.

Laita meille sähköpostia, niin pääsemme suunnittelemaan teille tilaisuutta upeassa miljöössämme.

jugend@robertscoffee.com

Lämpimästi tervetuloa Jugendin maailmaan!
Team RC Jugend


  • Wifi
  • Koirat tervetulleita
  • Gelato Factory
  • A-oikeudet
  • ResQ

Jugend ”The mothership”
Pohjoisesplanandi 19
Helsinki 00100
Finland

044 726 0008