Join the coffee club!

 

 

Mikä sovellus? Skannaamalla sovelluksen QR-koodin keräät yhden kahvipavun jokaisesta käynnistä* sekä yhden kahvipavun jokaisesta menujuomaostoksesta. Kun olet kerännyt 20 kahvipapua saat ilmaisen menujuoman! Sovelluksesta löytyy myös tarjouksia ja pieniä yllätyksiä!

*Käynti edellyttää ostoa.


Get it on Google Play

Miten toimin, kun minulla on jo käytössä teidän vanha sovellus? Vanha sovellus ei enää toimi 1.11. alkaen. Vanhaan sovellukseen ilmestyy ponnahdusikkuna, josta sinut ohjataan lataamaan uusi sovellus sovelluskaupasta. Kun lataat sovelluksen ponnahdusikkunan kautta, jo kerätyt leimat ja juomaedut siirtyvät automaattisesti uuteen sovellukseen.* Toivottavasti siirtyminen ei tunnu hankalalta. Uskomme, että uusi sovellus on edellistä parempi!

Uusi sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta keskiviikkona 1.11.

*Leimat ja edut eivät siirry, mikäli vaihdat puhelinnumeroa uudessa sovelluksessa.

Huom. Sovellus ei ole käytössä Robert’s Coffee Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Viking XPRS:llä, Helsingin rautatieasemalla ja Tampereen rautatieasemalla.

Tilaamalla sovelluksen hyväksyt henkilötietojen tallentamisen käyttäjärekisteriin. Kanta-asiakasohjelmaan liittyviä markkinointiviestejä voit hallinnoida sovelluksessa. Rekisteriselosteeseen voit tutustua osoitteessa https://robertscoffee.com/rekisteriseloste/.