Haluatko tulla mukaan kehittämään Suomen Arvostetuinta Kahvilabrändiä kanssamme?

Olemme iloinen baristaporukka, jolle vastapaahdettu gourmetkahvi on elämän suola. Kaikkein tärkeintä meille on pitää huolta kahvimme korkeasta laadusta ja hurmata jokainen asiakkaamme. Haluamme, että täydellinen kahvinautinto, sydämellinen palvelu ja viihtyisä miljöö saavat ihmiset tuntemaan itsensä onnellisemmaksi.

Meidän filosofiamme mukaan onni rakentuu elämän pienistä hetkistä – kuten iloisesti hymyilevän baristan tarjoamasta herkullisesta kahvista arkiaamuna.

brandien-arvostus-2016

 

Haluamme että rakastut kahviemme lisäksi myös coffee shopiemme tunnelmaan. Meidän visiomme mukaan coffee shopit ovat kodikkaasti sisustettuja urbaaneja olohuoneita, joissa voit tavata ystäviäsi, tehdä töitä, nauttia omasta rauhallisesta hetkestä ja ihanasta kahvikupillisesta. Ehkä löydät lempikirjan kirjahyllystämme tai lemmityn naapuripöydästä… koskaan ei voi tietää.

Coffee shoppejamme pyörittää uskomaton tiimi kahvilayrittäjiä.

Robert’s Coffee franchising-­ yrittäjämme yhdistää rakkaus ihanaan, tuoreeseen kahviin, intohimo kehittää kahvilakulttuuria ja halu tarjota jokaiselle sisäänastuvalle asiakkaalle ikimuistoinen kahvilakokemus kodikkaassa ja viihtyisässä ympäristössä. Ja tietenkin, pilke silmäkulmassa.

Haluatko liittyä franchiseperheemme?