Nautinnollisen elämän käsikirja – nyt myynnissä!

Mistä nautinnollinen elämä koostuu? Robert’s Coffee täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja päätimme juhlavuoden kunniaksi julkaista kirjan. Siinä paljastetaan salaisuus, jonka ympärille koko yritys on syntynyt: nautinnollisen elämän resepti. Kirja sisältää yhden ohjeen jokaista Robert’s Coffeen vuotta kohden. 170-sivuista coffee table -kirjaa on ollut tekemässä suomalaiset kirjoittamisen ja visuaalisen tarinankerronnan huiput.

Robert’s Coffeen perustajan Robert Pauligin henkilöjuttu on Robert-kirjan sydän. Robert kertoo uskomattoman elämäntarinansa ja paljastaa, miten elämää voi elää sen jokaisesta yksityiskohdasta nauttien. Jutun luettuasi mielesi tekee päästä myrskyssä merelle kuuntelemaan täysillä musiikkia tai alkaa leikata tavallisista pihapuista englantilaista muotopuutarhaa.

Robert-kirja esittelee joukon inspiroivia ihmisiä, jotka osaavat elää todellisen nautiskelijan tavoin. Esimerkiksi muotoilija Robin Falck puhuu luonnossa kulkemisen tärkeydestä, taiteilija Ilari Hautamäki miettii taiteen tarkoitusta ja floristi Hanna Piippo antaa taideteoksesta käyvän kukka-asetelman ohjeen. Sen teossa pätevät samat säännöt kuin muutenkin elämässä: kukille pitää antaa vapautta.

Mitä elämä olisi ilman aistinautintoja? Robert-kirja sisältää ohjeet täydellisen kahvin ja teen valmistukseen sekä pienen samppanjaoppaan. Kahvin tai teen valmistaminen on parhaimmillaan arjen meditaatiota, ja täydellinen kupillinen höyryävää juomaa on kuin symboli hyvälle elämälle. Se on tässä ja nyt. Se vain vaatii ajatusta ja keskittymistä. Ja sen jokaisesta pisarasta kannattaa nauttia.

Robert – Nautinnollisen elämän käsikirja on myynnissä Robert’s Coffee Jugendissa, 29,90€