• Näytä kaikki
  • Classics
  • Coffee Drinks
  • Hot Drinks
  • Cold Drinks

Matcha latte

Steamer

Steamer

Sekoitus täyteläistä, vaahdotettua maitoa ja valitsemaasi makusiirappia. Täydellinen drinkki iltaan, kun haluat jotain lohduttavaa ja makeaa, mutta haluat pysyä poissa kofeiinista.

Light Shake

Light Shake

Kylmä maito, jääpalat ja valitsemasi makusiirappi kohtaavat blenderissä – täydellinen viilennyksen aiheuttaja.

Italian Soda

Italian Soda

Raikas ja kupliva hittijuoma. Valitsemasi makusiirappi sekoitettuna soodaveteen ja jääpaloihin.

Kahvi

Kahvi

House Blend – kahvisekoituksemme on aromikkaan ja täyteläinen hieman tummempipaahtoinen gourmetsekoitus, missä yhdistyy Kenyan pirteä marjaisuus, Colombian raikkaus, Brasilian suutuntuma ja Guatemalan lempeä suklaisuus. Aina vastapaahdettuna.

Haudettu Tee

Haudettu tee

Teehyllyltämme löydät laajan valikoiman laadukasta irtoteetä. Vihreää, mustaa, oolong, valkoista, maustettua ja Rooibosta – kofeiinillä tai ilman.

Minttusuklaa Mocha / Robert's Mocha

Minttusuklaa Mocha

Herkullinen sekoitus espressoa, vaahdotettua maitoa, minttua ja suklaata kruunattuna kermavaahdolla, minttusuklaarouheella ja suklaalla.

 

Caramel Latte

Salty Caramel Latte

Karamelli, espresso ja vaahdotettu maito solmivat täydellisen avioliiton, jonka päälle vielä hieman lisää karamellikastiketta.

Toffee Fudge Frappé

Toffee Fudge Frappé

Herkkusuille. Kylmää maitoa, jäämurskaa, 2 espressoa, suklaata ja karamellia koristeltuna kermavaahdolla ja toffeekrokanttikuulilla. Tästä ei enää kylmä herkku parane.

Cappuccino / Flat White

Cappuccino

Espresso tai kaksi yhdistettynä täyteläiseen, vaahdotettuun maitoon ja päällä sopiva kerros maitovaahtoa. Sydämmellä, tottakai.

Caffé Latte

Caffé Latte

Valitsemasi espresso kohtaa lämpimän ja kevyesti vaahdotetun maidon kolmessa eri koossa. Koristellaan kauniilla latte artilla.

Koko S; 2 espressoa

Koko M; 3  espressoa

Koko L; 4  espressoa

 

Cappuccino / Flat White

Flat White

Robert’s Coffeen Flat White on vahvempi cappuccino, kahdella espressolla – vähän vähemmällä maidolla.

Espresso

Espresso

Espresso (nopea Italiaksi) viittaa kahvin valmistustapaan: kuuma vesi puristetaan 9 barin paineella hienoksi jauhetun kahvin läpi noin 25 sekunnissa. Italiassa käytetään usein sana ’Caffé’. Meiltä löydät kolme erilaista, herkullista espressoa sekä kofeiinittoman vaihtoehdon.

 

 

 

Espresso Con Panna

Espresso Con Panna

Espresso herkullisella kermavaahtokruunulla.

Espresso Macchiato

Espresso Macchiato

Macchiato – italiaksi ’tahrattua’. Espresso macchiato – nokare maitovaahtoa espresson pinnalla.

psst.. Latte macchiato on espresso macchiaton vastakohta ja tarkoittaa ’tahrattua’ maitoa.

 

Espresso Americano

Espresso Americano

Espresso johon sekoitettu kuumaa vettä ja päällä herkullinen crema. Kokeile myös tuplana – vahvempana tai pidempänä.

 

Ps. Espresso Americano syntyi, kun amerikkalaiset tilasivat kahvia Italiassa eivätkä pitäneet espresson vahvasta mausta.

chococcino

Chococcino

Cappuccino ja suklaa sopivat täydellisesti yhteen. Niinpä chococcinossa yhdistämme ne kupissa; espressoa, suklaata ja täydellisen täyteläistä, vaahdotettua maitoa koristeltuna suklaakuviolla.

Minttusuklaa Mocha / Robert's Mocha

Robert’s Mocha

Yhdistämme espresson vaahdotettuun maitoon ja suklaaseen sekä viimeistelemme drinkin kermavaahdolla ja suklaa. Näin syntyy tämä klassikko Robert’s Coffee-drinkki.

Oriental Latte

Oriental Latte

Syysiltojen suosikki! Kanelisiirappi sekoittuu täydellisen mausteisesti espressoon ja vaahdotettuun maitoon. Päälle vielä kanelia ja kardemummaa niin saadaan makupala kaikille aisteille.

Chai Latte

Chai Latte

Mustan teen, neilikan, kanelin ja muiden mausteiden maku sekoitettuna täyteläiseen, vaahdotettuun maitoon. Kruunataan kanelilla ja kardemummalla, nam!

Hot Chocolate

Hot Chocolate

Meidän kaakao on jokaisen suklaan ystävän taivas. Suklaakastiketta ja lämmintä, vaahdotettua maitoa täydellisesti sekoitettuna kupissa. Päälle vielä kermavaahtoa, jossa ei säästellä. Eikä suklaakastikeessa.

 

Appelsiini-valkosuklaa Mocha

Appelsiini-valkosuklaa Mocha

Espresso ja vaahdotettu maito saavat piristävät ystävät mukavan makeasta valkosuklaasta ja appelsiinista. Tämä drinkki piristää pilvisemmänkin päivän.

Choco-Toffee latte

Choco-Toffee latte

Espresson, vaahdotetun maidon, suklaan ja kermatoffeen herkullinen yhdistelmä. Tämän drinkin täyteläisyys ja makeus pelastaa varmasti huonommankin päivän.

Light Shake

Robert’s Frappé

Espresso, kylmä maito, jääpalat kohtaavat hetken aikaa suklaan tai makusiirapin kanssa blenderissä, jonka tuloksena viileä, herkullinen ja virkistävä makupala.

Ice Mocha

Ice Mocha

Makea ja virkistävä sekoitus suklaata, espressoa, maitoa ja jääpaloja, joka viimeistellään herkullisella kermavaahdolla ja suklaakastikkeella.

Ice Latte

Ice Latte

Ei voi mennä kauheasti vikaan, kun sekoittaa espressoa, maitoa, lempimakusiirappiasi ja jääpaloja, kuten me teemme Ice Lattemme kanssa.