Korvapuustin koti

Etsimme pitkään täydellisen korvapuustin reseptiä, koska halusimme kahviloihimme maailman parasta pullaa. Testasimme, leivoimme, vertailimme niksejä ja reseptejä. Niin se löytyi: puusti, jonka pinta on rapea ja sisus samettisen pehmeä.

Korvapuustimme ei ole liian iso eikä liian pieni ja sen kierteiden sisällä on juuri oikea määrä mehevää täytettä. Leipomiseen käytetään reilusti aitoa voita ja korkealaatuista kanelia.

Maailman paras korvapuusti sopii täydellisesti kahvin, teen tai vaikka smoothien seuraksi. Muista, että pulla päivässä pitää lääkärin loitolla!

“Mikä onni se on, jos sitä ei pysty jakamaan jonkun kanssa?”
Robert Paulig

Olemme hulluina kahviin, teehen ja laadukkaaseen gelatoon, mutta rakastamme myös herkullista, tuoreista raaka-aineista tehtyä ruokaa ja naposteltavaa. Siksi kahviloissamme on aina tarjolla käsintehtyjä salaatteja, voileipiä, smoothieita, kakkuja ja keksejä.

Ruokafilosofiamme on lopulta hyvin yksinkertainen. Käytämme korkealaatuisia raaka-aineita, hyödynnämme sesonkeja ja haluamme, että ruoka on elämys myös visuaalisesti. Jos sinulla on ruoka-allergia tai noudatat erityisruokavaliota, kerro siitä baristalle – teemme kaikkemme, jotta kahviloistamme löytyy herkullisia vaihtoehtoja kaikille.