Joko olet tutustunut kahvinautiskelijan ykköskohteeseen, Robert’s Coffee Jugendiin
Helsingin Pohjois-Esplanadilla? Astu sisälle ja olet hetkessä kuin toisessa maailmassa: arkkitehti Lars Sonckin suunnittelemassa upeassa jugendtilassa. Kunnostimme parisataavuotiaan kaunottaren tunnelmalliseksi kahvilaksemme alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen. Upottaudu muhkeaan nojatuoliin ja nauti urbaanin olohuoneemme ajattomasta tunnelmasta ja herkullisista hetkistä aamusta iltaan

Robert’s Coffee Jugendissa leijailee aina kutkuttava tuoksu, sillä valmistamme melkein kaiken tarjoiltavamme itse. Meillä on oma pienpaahtimo, joka takaa tuoreen ja täyteläisen kahvin. Meillä on slow bakery, jonka kiviarinauunissa paistamme juureen leivottua leipää. Tai ehkä haluat maistaa tarkoin kehittämäämme, maailman parasta korvapuustia? Meillä on myös oma pieni gourmet jäätelötehdas, joka takaa tuoreet ja suussasulavat gelatot. Meillä voit nuuhkia viinejäkin ja piipahtaa töiden jälkeen lasilliselle.

Robert’s Coffee Jugendissa on toimiva ja tunnelmallinen kabinettitila vuokrattavana yksityistilaisuuksia varten.

Tilasta aukenee viihtyisät näkymät Pohjoisesplanadin vilinään. Kabinettitila on ihanteellinen 30 hengen käyttöön, mutta sopii hyvin myös pienempiin tai hieman suurempiinkin tilaisuuksiin, riippuen tilaisuuden luonteesta. Vuokraan sisältyy valkokangas, videotykki tai iso näyttö. Tila soveltuu erinomaisesti niin perhejuhlien, kuin kokouksienkin järjestämiseen. Laadukkaat ja tuoreet tarjoilut tilaisuuksiin hoituvat omasta keittiöstä ja kahvilastamme, jotka suunnittelemme toiveidenne mukaisesti. Jugendin upeaa ja historiallista pääsalia, entinen pankkisali on mahdollista vuokrata myös kokonaisuudessaan.

Laita meille sähköpostia, niin pääsemme suunnittelemaan teille tilaisuutta upeassa miljöössämme.

jugend@robertscoffee.com

Lämpimästi tervetuloa Jugendin maailmaan!

Pohjois-Esplanadi 19, Helsinki

Katso aukioloajat täältä