• Näytä kaikki
  • Classics
  • Coffee Drinks
  • Hot Drinks
  • Cold Drinks

Red Bull Infusions

Hittijuoma on tullut Suomeen! Red Bull + makusiirappi. Mango-Tropical / Vanilla-Blueberry / Raspberry. Huom. vain yli 15-vuotiaille.

 

Lemonade

Raikas kylmä juoma.Valitse mauksi jokin ihanista makusiirapeistamme.

Ice Tea

Herkullinen jääteen ja sitruunan, mangon tai persikan yhdistelmä.

Ice Americano

Sekoitus espressoa, kylmää vettä ja jääpaloja. Hittijuoma Aasiasta!

Vanilla latte

Espresson, vaahdotetun maidon ja vaniljan herkullinen yhdistelmä.

Unicorn Kaakao

Go Unicorn! Suklaakastiketta ja lämmintä, vaahdotettua maitoa täydellisesti sekoitettuna kupissa. Päälle vielä kermavaahtoa, suklaakastiketta, strösseliä ja vaahtokarkkeja. Nam!

Strawberry Vanilla Frappé

Mansikat, vaniljasiirappi, kylmä maito ja jääpalat kohtaavat blenderissä. Kruunataan kermavaahdolla ja valkosuklaakastikkeella. NAM!

Italian Soda

Raikas ja kupliva hittijuoma. Valitse mauksi jokin ihanista makusiirapeistamme.

Kahvi

House Blend – kahvisekoituksemme on aromikkaan ja täyteläinen hieman tummempipaahtoinen gourmetsekoitus, missä yhdistyy Kenyan pirteä marjaisuus, Colombian raikkaus, Brasilian suutuntuma ja Guatemalan lempeä suklaisuus. Aina vastapaahdettuna.

Haudettu Tee

Haudettu tee

Teehyllyltämme löydät laajan valikoiman laadukasta irtoteetä. Vihreää, mustaa, valkoista, maustettua ja Rooibosta – kofeiinillä tai ilman.

Salty Caramel Mocha

Herkullinen sekoitus espressoa, vaahdotettua maitoa ja karamellikastiketta kruunattuna kermavaahdolla.

 

Salty Caramel Latte

Suolainen karamelli, espresso ja vaahdotettu maito solmivat täydellisen avioliiton, jonka päälle vielä hieman lisää karamellikastiketta.

Chocolate Frappé

Herkkusuille. Kylmää maitoa, jäämurskaa, espressoa ja suklaata koristeltuna kermavaahdolla.

Cappuccino

Espresso tai kaksi yhdistettynä täyteläiseen, vaahdotettuun maitoon ja päällä sopiva kerros maitovaahtoa.

Caffé Latte

Valitsemasi espresso kohtaa lämpimän ja kevyesti vaahdotetun maidon kolmessa eri koossa. Koristellaan kauniilla latte artilla.

 

 

Flat White

Robert’s Coffeen Flat White on vahvempi cappuccino, kahdella espressolla – vähän vähemmällä maidolla.

Espresso

Espresso (nopea Italiaksi) viittaa kahvin valmistustapaan: kuuma vesi puristetaan 9 barin paineella hienoksi jauhetun kahvin läpi noin 25 sekunnissa. Italiassa käytetään usein sana ’Caffé’. Meiltä löydät kolme erilaista, herkullista espressoa sekä kofeiinittoman vaihtoehdon.

 

 

 

Dirty Chai Latte

Mausteinen sekoitus chaisiirappia, espressoa ja vaahdotettua maitoa. Nam!

Espresso Macchiato

Macchiato – italiaksi ’tahrattua’. Espresso macchiato – nokare maitovaahtoa espresson pinnalla.

psst.. Latte macchiato on espresso macchiaton vastakohta ja tarkoittaa ’tahrattua’ maitoa.

 

Espresso Americano

Espresso johon sekoitettu kuumaa vettä ja päällä herkullinen crema. Kokeile myös tuplana – vahvempana tai pidempänä.

 

Ps. Espresso Americano syntyi, kun amerikkalaiset tilasivat kahvia Italiassa eivätkä pitäneet espresson vahvasta mausta.

Chococcino

Cappuccino ja suklaa sopivat täydellisesti yhteen. Niinpä chococcinossa yhdistämme ne kupissa; espressoa, suklaata ja täydellisen täyteläistä, vaahdotettua maitoa koristeltuna suklaakuviolla.

Chocolate Mocha

Yhdistämme espresson vaahdotettuun maitoon ja suklaaseen sekä viimeistelemme drinkin kermavaahdolla ja suklaa. Näin syntyy tämä klassikko Robert’s Coffee-drinkki.

Cinnamon Latte

Syysiltojen suosikki! Kanelisiirappi sekoittuu täydellisen mausteisesti espressoon ja vaahdotettuun maitoon. Päälle vielä kanelia ja kardemummaa niin saadaan makupala kaikille aisteille.

Chai Latte

Mustan teen, neilikan, kanelin ja muiden mausteiden maku sekoitettuna täyteläiseen, vaahdotettuun maitoon. Kruunataan kanelilla ja kardemummalla, nam!

Hot Chocolate

Meidän kaakao on jokaisen suklaan ystävän taivas. Suklaakastiketta ja lämmintä, vaahdotettua maitoa täydellisesti sekoitettuna kupissa. Päälle vielä kermavaahtoa, jossa ei säästellä. Eikä suklaakastikeessa.

 

Salty Caramel Ice Mocha

Makea sekoitus suolaista karamellikastiketta, espressoa, maitoa ja jääpaloja, joka viimeistellään herkullisella kermavaahdolla ja karamellikastikkeella.

Chocolate Ice Mocha

Makea ja virkistävä sekoitus suklaata, espressoa, maitoa ja jääpaloja, joka viimeistellään herkullisella kermavaahdolla ja suklaakastikkeella.

Salty Caramel Frappé

Espresso, kylmä maito ja jääpalat kohtaavat hetken aikaa suolaisen karamellikastikkeen kanssa blenderissä ja kruunataan kermavaahdolla. Tuloksena viileä, herkullinen ja virkistävä makupala.

Dirty Chai Frappé

Mausteinen sekoitus chaisiirappia, espressoa, maitoa ja jääpaloja. Kruunattuna kermavaahdolla!

Ice Latte

Ei voi mennä kauheasti vikaan, kun sekoittaa espressoa, maitoa, lempimakusiirappiasi ja jääpaloja, kuten me teemme Ice Lattemme kanssa.