Jugend ”The mothership”

Robert’s Coffee Jugend – nautiskelijan keidas

Joko olet tutustunut kahvinautiskelijan ykköskohteeseen, Robert’s Coffee Jugendiin Helsingin Pohjoisesplanadilla? Astu sisälle ja olet hetkessä kuin toisessa maailmassa: Lars Sonckin suunnittelemassa upeassa jugendtilassa. Sisustimme parisataavuotiaan kaunottaren tunnelmalliseksi kahvilaksemme alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen. Upottaudu muhkeaan nojatuoliin ja nauti urbaanin olohuoneemme ajattomasta tunnelmasta ja herkullisista hetkistä aamusta iltaan.

Robert’s Coffee Jugendissa leijailee aina kutkuttava tuoksu, sillä valmistamme melkein kaiken tarjoiltavamme itse. Meillä on oma pieni gourmet jäätelötehdas, joka takaa tuoreet ja suussasulavat gelatot. Tai ehkä haluat maistaa tarkoin kehittämäämme, maailman parasta korvapuustia? Piipahtaa meille töiden jälkeen lasilliselle.

Jugendissa on tarjolla lounasbuffet arkisin klo. 11.00-14.00 (sisältäen kasvispainotteisen runsaan salaattivalikoiman, leipää & gelatoa sekä suodatinkahvin tai teen).

 

Robert’s Coffee Jugendissa on toimiva ja tunnelmallinen kabinettitila vuokrattavana yksityistilaisuuksia varten.

Tilasta aukenee viihtyisät näkymät Pohjoisesplanadin vilinään. Kabinettitila on ihanteellinen 30 hengen käyttöön, mutta sopii hyvin myös pienempiin tai hieman suurempiin tilaisuuksiin, riippuen tilaisuuden luonteesta. Vuokraan sisältyy liikuteltava iso televisio, jota voi käyttää lisänäyttönä. Tila soveltuu erinomaisesti niin perhejuhlien, kuin kokouksienkin järjestämiseen. Laadukkaat ja tuoreet tarjoilut tilaisuuksiin hoituvat omasta keittiöstä ja kahvilastamme, ja tarjottavat suunnittelemme toiveidenne mukaisesti. Jugendin upea ja historiallinen pääsali, joka on aiemmin toiminut muun muassa pankkisalina, on mahdollista vuokrata myös kokonaan yksityiskäyttöön.

Laita meille sähköpostia, niin pääsemme suunnittelemaan teille tilaisuutta upeassa miljöössämme.

jugend@robertscoffee.com

Lämpimästi tervetuloa Jugendin maailmaan!
Team RC Jugend


  • Wifi
  • Koirat tervetulleita
  • Gelato Factory
  • A-oikeudet
  • ResQ

Juhannus suljettu 21-23.6.

Jugend ”The mothership”
Pohjoisesplanadi 19
Helsinki 00100
Finland

+358 44 726 0008