Coffert Collection – pannaan hyvä kiertämään

Rakastamme maailmalla matkanneita, sympaattisia raakakahvisäkkejä ja halusimme jatkaa niiden matkaa uudella tavalla. Syntyi lämminhenkinen ja ekologinen Coffert Collection -sisustustavarasarja, jossa rouheiden raakakahvisäkkien lisäksi on hyödynnetty vanhojen sohvien kauniisti kulunutta nahkaa, käytöstä poistuneita vedenkestäviä banderolleja ja kierrätettyä puuta.
Mallisto on kotimaista voimauttavaa käsityötä: se on valmistettu yhteistyössä Vanajanlinnan naisvankilan ja TITRY ry:n kanssa.

Coffer Collectionin Limited Edition -mallistoa on saatavilla Robert’s Coffee Jugendista, Pohjois-Esplanadi 19, Helsinki, ja KahVilla-lahjatavaraliikkeestä Korkeavuorenkatu 17, Helsinki.

 

Coffert Collection sarjaan kuuluvat kahvipannumyssy, pyöreä sekä neliskanttinen tyyny, servettirenkaat, kupinpidike, lehtikori, pieni leipäkori, puinen aamupalatarjotin ja kolme erilaista laukkua: vanhoilla banderolleilla vuorattu vedenkestävä jumbolaukku, kierrätetystä konjakinvärisestä nahasta tehty olkalaukku ja pieni clutch-laukku.

Raakakahvisäkit ovat uudessa muodossaan saaneet kylkeensä seepranraitoja, jotka vievät ajatukset Afrikkaan, kahvin alkulähteille. Coffert Collection -logon mäyräkoira taas muistuttaa iloisesta, muut hyväksyvästä ja välittävästä elämänasenteesta.

Coffert Collection – 100% ekologista ja Suomessa käsityönä tehtyjä.