Robert’s Coffee Paahtimokauppa & jäätelötehdas

Robert’s Coffee Paahtimokauppa & jäätelötehdas

Robert’s Coffee Paahtimokaupan & Gelatotehtaan tunnelma on kodikas ja rauhallinen tunnelmallisine valaistuksineen. Kahvila tarjoaa yksilöllistä ja korkeatasoista palvelua aromaattisen kahvin tuoksuessa vertaansa vailla. Kahvila tarjoaa myös monenmakuisia käsintehtyjä gelatoja, ja tarjolla on myös vegaanivaihtoehtoja. Jäätelön valmistaa käsin jäätelömestari Toni, joka kehittelee jatkuvasti uusia, omantakeisia makuja.

”Asiakassuhteet ovat meille äärimmäisen tärkeitä Robert’s Coffee Paahtimokaupassa ja Gelatotehtaassa”, sanoo barista Paula, joka on kahvilan esimies. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kokemuksia, jotka ylittävät heidän odotuksensa.

 


  • Koirat tervetulleita
  • Gelato Factory

Paahtimokauppa ja Gelato Factory on suljettu syyskaudeksi. Vastapäinen kahvila tarjoilee meillä valmistettuja Gelatoja ja kahvit ja teet ovat myynnissä Stockmannin tuulikaapissa sijaitsevassa pisteessä. Paahtimokaupan ollessa suljettuna voit myös ottaa yhteyttä mahdollisiin kahvitilauksiin liittyen Esplanadilla sijaitsevaan Jugendin kahvilaamme:  jugend (at) robertscoffee.com

Robert’s Coffee Paahtimokauppa & jäätelötehdas
Aleksanterinkatu 21
Helsinki 00100
FI

+358 50 467 6686